Loading...
Loading...
Hite dhe Albume desc Sasia desc Data e Postuar desc
tyyp - Kthehu Mbrapa
tyyp - HITET DHE ALBUMET E FUNDIT - ( 2018 )
tyyp - HITET DHE ALBUMET E FUNDIT - ( 2017 )
tyyp - HITET DHE ALBUMET E FUNDIT - ( 2016 )
tyyp - HITET DHE ALBUMET E FUNDIT - ( 2015 )
tyyp - HITET DHE ALBUMET E FUNDIT E MUJAT DHJETOR- ( 2014 2015 )
tyyp - TOP MEGA HITE - TE ZGJEDHURA - ( 2014 )
tyyp - HITET DHE ALBUMET E FUNDIT - SEZONI VEROR - ( 2014 )
tyyp - HITET DHE ALBUMET E FUNDIT - SEZONI DIMROR - ( 2014 )
tyyp - HITE TE ZGJEDHURA - NGA STAFI JON DEDI-KS - ( 2014 )
tyyp - HITET DHE ALBUMET E FUNDIT SEZONI VEROR - ( 2013 )
tyyp - HITET DHE ALBUMET E FUNDIT SEZONI DIMROR - ( 2013 )
tyyp - HITE TE ZGJEDHURA NGA STAFI - DEDI-KS - ( ALBUM 2013 )
tyyp - HITET DHE ALBUMET E FUNDIT SEZONI VEROR - ( 2012 )
tyyp - HITET DHE ALBUMET E FUNDIT - SEZONI DIMROR - ( 2012 )
tyyp - TOP VERA - HITE TE ZGJEDHURA - ( DEDI-KS DHE RISI-KS 2012 )
tyyp - HITET DHE ALBUMET E FUNDIT - SEZONI VEROR - ( 2O11 )
tyyp - TALLAVA TE ZGJEDHURA - ( DEDI-KS DHE RISI-KS )
tyyp - HITE VAJTUSE PA KUFI - VETEM NE - ( DEDI-KS 2011 )
tyyp - TOP VERA NE DEDI-KS - ( 2O11 )
tyyp - HITET E FUNDIT - ( 2010 - 2011 )
tyyp - RAP HIP HOP - PA KUFI - ( 2O11 )
tyyp - ALBUMET E FUNDIT - ( 2010 - 2011 )
tyyp - HITET E FUNDIT - ( 2010 )
tyyp - ALBUMET E FUNDIT - ( 2010 )
tyyp - VALLE DASMASH - ( 2010 - 2011 )
tyyp - HITET DHE ALBUMET E VITIT - ( 2009 )
tyyp - HITET DHE ALBUMET E VITIT - ( 2008 )
tyyp - HITET DHE ALBUMET E VITIT - ( 2007 )
tyyp - HITET DHE ALBUMET E VITIT - ( 2006 )
tyyp - HITET DHE ALBUMET E VITIT - ( 2005 )
tyyp - MUZIKAT E VJETRA
tyyp - MUZIKAT FOLKLORIKE
tyyp - MUZIKAT PATRIOTIKE

Loading...

Copyright www.Dedi-Ks.Com : 2008 - 2017